Tulossa: 105 m² paritalokoti Oulunlahteen

Uusi laadukas koti hyvältä paikalta?

Tulossa myyntiin! Rakennamme laadukkaan kolmen makuuhuoneen paritalokodin loistavalle paikalle Oulunlahteen. B-asunto ennakkovarattu, A-asunto vielä vapaa. Arvioitu valmistuminen alkuvuodesta 2025.

Koti sijaitsee rauhallisella paikalla, mutta kuitenkin erittäin hyvin kulkuyhteyksin. Moottoritie lähellä, Oulunlahden koululle noin 500 m ja linja-autopysäkille noin 300 m. Alueella ei läpikulkua. 1111 m² oma tontti, joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella molempien asuntojen omiin hallinta-alueisiin. Molemmat puolet vastaavat kaikista kustannuksistaan täysin itsenäisesti.

Olohuone ja keittiö on tupamallinen korotetulla vinolla sisäkatolla. Olohuoneen isot ikkunat avautuvat länteen katetun terassin suuntaan. Terassissa varaus lasitukselle.

Arkea on helpottamassa erillinen kodinhoitohuone sekä arkieteinen. Nämä voidaan halutessa myös yhdistää samaksi tilaksi.

Kiintokalusteet ja kodinkoneet sekä pintamateriaalit pääset valitsemaan itse. Ne ovat jo lähtötasoltaan laadukkaat vastaten nykypäivän vaatimuksia.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat mukavan, halutessa lasiseinällä erotetun kokonaisuuden. Paneloinnit ja lauteet lämpöhaapaa. Etäohjattava Harvia Cilindro -pilarikiuas. Lämmitysjärjestelmänä poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä.  Yleisissä tiloissa kiinteä LED-valaistus.

Kahden auton katos, jonka yhteydessä on erillinen iso lämmin varasto.

Koti rakennetaan täysin valmiiksi pihatöitä, asfaltointeja ja ulkomaalauksia myöten.

Kysy lisää:

Miika Kajula
044 2389 492
miika.kajula@lakeuskodit.fi

Osoite: Kultasirkuntie 7 A, Oulu