110 m² omakotitalo Limingan Kotirannalla

Rakennamme laadukkaan 110m² omakotitalon upeisiin peltomaisemiin Limingan Kotirantaan!

Olohuoneen isot ikkunat ja terassi avautuvat sisäpihalle puistoaluetta ja peltomaisemaa kohti. Olohuone-keittiössä korotettu vino sisäkatto. Kolme makuuhuonetta, joista päämakuuhuoneessa walk-in closet-tyylinen vaatehuone.

Kiintokalusteet ja kodinkoneet sekä pintamateriaalit pääset valitsemaan itse. Ne ovat jo lähtötasoltaan laadukkaat vastaten nykypäivän vaatimuksia.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat mukavan lasiseinällä erotetun kokonaisuuden. Paneloinnit ja vastakkain istuttavat Lumitrendi-tasolauteet vaaleaa haapaa. Etäohjattava Harvia Cilindro -pilarikiuas.

Lämmitysjärjestelmänä poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Ostajalla mahdollisuus halutessa vaikuttaa lämmitysjärjestelmään. Yleisissä tiloissa kiinteä LED-valaistus.

Hyvällä sijainnilla oleva Limingan kunnalta vuokrattu 1380 m² päätytontti, joka rajoittuu kolmelta sivulta puistoalueeseen. Tontti mahdollista ostaa myös omaksi.

Koti luovutetaan täysin valmiina nurmikot kylvettynä ja parkkialueet sorastettuna. Arvioitu valmistuminen loppuvuodesta 2023. Halutessasi voit huolehtia pihatyöt ja ulkomaalauksen itse, mikä pienentää kauppahintaa!

Sijainti sopiva, mutta talo ei tunnu omalta? Ei hätää, päivitämme mielellämme suunnitelmat vastaamaaan tarpeitasi!

Kysy lisää!

Miika Kajula
044 2389 492
miika.kajula@lakeuskodit.fi

Hinta: 259 000 €

Osoite: Lanttuperhonen 5, 91900 Liminka (klikkaa kartan alakulmasta satelliittinäkymä nähdäksesi sijainnin paremmin)

Soita 044 238 9492