110 m² omakotitalo Limingan Kotirannalla

Ennakkomarkkinoinnissa laadukas 110m² omakotitalo upeisiin peltomaisemiin Limingan Kotirantaan!

Olohuoneen isot ikkunat ja terassi avautuvat sisäpihalle puistoaluetta ja peltomaisemaa kohti. Olohuone-keittiössä korotettu vino sisäkatto. Kolme makuuhuonetta, joista päämakuuhuoneessa walk-in closet-tyylinen vaatehuone.

Kiintokalusteet ja kodinkoneet sekä pintamateriaalit pääset valitsemaan itse. Ne ovat jo lähtötasoltaan laadukkaat vastaten nykypäivän vaatimuksia.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat mukavan lasiseinällä erotetun kokonaisuuden. Paneloinnit ja vastakkain istuttavat lauteet vaaleaa haapaa. Harvia Cilindro -pilarikiuas.

Lämmitysjärjestelmänä poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Ostajalla mahdollisuus halutessa vaikuttaa lämmitysjärjestelmään.

Hyvällä sijainnilla oleva Limingan kunnalta vuokrattu 1380 m² päätytontti, joka rajoittuu kolmelta sivulta puistoalueeseen. Tontti mahdollista ostaa myös omaksi.

Koti luovutetaan täysin valmiina nurmikot kylvettynä ja parkkialueet sorastettuna.

Kohde toteutetaan urakkasopimusmallilla, jolloin varainsiirtoveroa ei tarvitse maksaa. Arvioitu valmistuminen n. 8 kk kaupanteosta.

Sijainti sopiva, mutta talo ei tunnu omalta? Ei hätää, päivitämme suunnitelmat vastaamaan tarpeitasi! Tälle tontille voi rakentaa myös esimerkiksi mallistostamme löytyvän 131 m² omakotitalon.

Pidämme mielellämme yksityisesittelyn rakennuspaikalla tai jo valmistuneessa kodissa.

Kysy lisää:

Miika Kajula
044 2389 492
miika.kajula@lakeuskodit.fi

Hinta: 245 000 €

Osoite: Lanttuperhonen 5, 91900 Liminka (klikkaa kartan alakulmasta satelliittinäkymä nähdäksesi sijainnin paremmin)

    Lataa kohteen esite sähköpostiisi: