Huoneistoremontti

Uusi raikas ilme kotiin 

Lakeus-Kodit on valintasi, kun etsit ammattitaitoista tekijää huoneistoremontillesi. Me toteutamme vuosien kokemuksella sekä kokonaisvaltaiset huoneistoremontit, joissa uusitaan kaikki pinnat lattiasta kattoon, että yksittäisten huoneiden pintaremontit. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme maksuttoman alkukartoituksen, joka ei velvoita sinua mihinkään – Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerro meille, millaisia remonttisuunnitelmia sinulla on.  

Pintaremontilla viimeistelty lopputulos 

Maalaamalla tai tapetoimalla saat uutta ilmettä koko huoneistoon. Me toteutamme mielellämme kaikki sisätilojen maalaukset lattiasta kattoon, erilaiset paneloinnit ja tehosteseinät sekä yksilöllisemmätkin ratkaisut. Ammattilaisiltamme hoituvat myös haastavatkin tapetointityöt käden käänteessä. Teettämällä pintaremontin meillä säästät aikaa sekä vaivaa, ja voit luottaa siihen, että lopputulos on jokaista yksityiskohtaa myöden viimeistelty.   

lakeus5

Lattiaremontilla yhtenäinen ilme kotiin 

Lattiapintojen uusiminen vaikuttaa kodin yksittäisistä remonttikohteista kenties kaikista eniten koko kodin ilmeeseen. Laadukkaat ja viimeistellyt lattiapinnat luovat yhtenäisen ja tyylikkään ilmeen koko asuntoon. Lakeus-Kodeilta saat lattiaremontin alusta loppuun ammattitaidolla.  Autamme mielellämme valitsemaan sinun toiveitasi vastaavan lattiamateriaalin, joka soveltuu budjettiisi, kestää kulutusta ja säilyy kauniina pitkään. Asennamme asiantuntevasti kaikki lattiamateriaalit laminaateista ja muovimatoista laatta- ja parkettilattioihin. Tarvittaessa kunnostamme myös vanhan lattiasi esimerkiksi maalaamalla tai hiomalla. 

Muut remonttipalvelut 

Kerro rohkeasti, millaista remonttiapua sinä tarvitset. Meiltä sujuvat ammattitaitoisesti monipuoliset kodin remonttityöt kaapistojen asennuksesta ja väliovien vaihdosta portaiden kunnostukseen. Toteutamme mielellämme myös erilaiset pohjaratkaisuihin liittyvät muutostyöt, esimerkiksi purkamalla vanhoja tai rakentamalla uusia väliseiniä. Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille, niin suunnitellaan yhdessä sinun tarpeitasi vastaava kodin remontti.   

Kiinnostuitko palveluistamme?