Julkisivuremontti

Julkisivuremontti suojaa taloasi ja nostaa sen arvoa 

Julkisivuremontti lisää asumismukavuutta ja nostaa rakennuksen arvoa merkittävästi. Huollettu julkisivu pitää talon siistin näköisenä, mutta ennen kaikkea sen tehtävänä on suojata rakennusta sääolosuhteilta ja kosteudelta.  Lakeus-Kodit remontoi kotisi julkisivun asiantuntevasti, jotta rakennus säilyisi terveenä ja kauniina pidempään. Jos siis suunnittelet talon maalausta, puuverhoilun uudistusta tai kunnostusta – ota yhteyttä ja pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille!

Ulkoverhoilun uusiminen ja kunnostaminen 

Lakeus-Kodit toteuttaa julkisivuremontit pienemmistä kunnostuksista, kuten yksittäisten lautojen vaihdosta ja maalauksesta koko ulkoverhoilun uusimiseen. Puuverhous tulisi uusia tyypillisesti noin 40 vuoden välein, mutta uusimisväli voi vaihdella merkittävästikin riippuen rakennuksen aiemmasta kunnossapidosta, kuten esimerkiksi siitä, kuinka usein pintaa on huoltomaalattu.  Verhous tulisi kuitenkin uusia viimeistään silloin, kun pinta on niin vaurioitunut, ettei yksittäisten lautojen vaihtaminen tai rakennuksen maalaus enää riitä suojaamaan rakenteita.  

2 (1)

Lisäeristys tai eristeiden uusiminen 

Ulkoverhoilun uusimisen yhteydessä on järkevää tarkistaa myös eristeiden kunto, koska vanha ja puutteellinen eristys aiheuttaa lämpövuotoja ja nostaa lämmityskustannuksia. Pahimmassa tapauksessa vahingoittuneet eristeet saattavat aiheuttaa erilaisia sisäilmaongelmia. Tilatessasi julkisivuremontin meiltä, laskemme tarvittaessa tarjouksen myös lisäeristeiden tai kokonaan uusien puhallusvillojen asennukselle. 

Ikkunoiden ja ovien vaihtaminen 

Myös ikkunoiden ja ovien kunto kannattaa tarkistaa julkisivuremontin yhteydessä. Ikkunoiden käyttöikä on tyypillisesti noin 30 vuotta, ja uusimalla vanhat ikkunat voidaan vaikuttaa rakennuksen ulkonäön lisäksi myös asumismukavuuteen ja energiatehokkuuteen, kun lämpö ei pääse karkaamaan ikkunoiden ja tiivisteiden välistä. Tilaa kauttamme myös ikkunoiden ja ovien vaihdot julkisivuremontin yhteydessä.  

Talon maalaus ja huoltomaalaus 

Julkisivuremontin suunnittelua ruvetaan miettimään tyypillisesti silloin, kun rakennus on noin 20–40 vuoden ikäinen. Talo olisi kuitenkin hyvä maalata vähintään kymmenen vuoden välein ja tarvittaessa suorittaa huoltomaalaus jo aiemmin. Lakeus-Kodit toteuttaa ammattitaidolla talon maalaukset sekä uudiskohteisiin että huoltomaalausta tarvitseviin kohteisiin. Käytämme maalauksessa korkeapaineruiskua, jonka ansiosta pystymme takaamaan tasaisen pinnan sekä nopean ja kustannustehokkaan maalausurakan. Laadukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi viimeistelemme kokonaisuuden aina pensselimaalauksella. 

Ulkorakennusten ja terassien kunnostaminen 

Rakennuksen julkisivuremontin lisäksi kunnostamme mielellämme myös terassit ja ulkorakennukset autokatoksista leikkimökkeihin, tai rakennamme tarvittaessa kokonaan uudet. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!