Keittiöremontti

Kustannustehokas keittiöremontti 

Haaveiletko keittiön uudesta ilmeestä? Olipa mielessäsi sitten keittiön pieni pintaremontti tai kokonaisvaltainen keittiöremontti, Lakeus-Kodeilta löydät takuulla sinulle sopivan kustannustehokkaan remonttiratkaisun. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinun unelmiesi keittiö. 

Kokonaisvaltainen keittiöremontti 

Kaipaatko keittiöösi lisää toimivuutta, uutta ilmettä, nykyaikaisempia ratkaisuja tai vaikka vain lisää kaappi- ja laskutilaa? Toimivassa ja kauniissa keittiössä on mukavaa kokkailla ja viettää aikaa yhdessä. Keittiö voi olla klassisen tyylikäs, skandinaavisen valkoinen tai persoonallinen ja trendikäs, kunhan se on huolella suunniteltu sinun ja perheesi tarpeita vastaava kokonaisuus. Tilaa keittiöremontti Lakeus-Kodeilta – Kauttamme saat kokonaisvaltaisen remontin vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella.   

lakeus7

Mitä kaikkea keittiöremonttiin kuuluu?  

Avaimet käteen -keittiöremontti pitää sisällään ilmaisen alkukartoituksen, vanhan keittiön purkamisen, kaikkien pintojen remontoinnin sekä uusien kalusteiden suunnittelun (haluamaltasi keittiövalmistajalta) ja asennuksen.  Lisäksi saat kauttamme myös asbestikartoituksen, mikäli kohde sitä vaatii. Myös kaikki tarvittavat putki- ja sähkötyöt voidaan toteuttaa luotettavan yhteistyöverkostomme kautta, halusitpa sitten vaihtaa vesipisteiden paikkaa tai lisätä pistorasioita ja valaisimia. Huolehdimme tietenkin myös asianmukaisesta loppusiivouksesta ja jätteiden kierrätyksestä niin, että sinä pääset mahdollisimman nopeasti nauttimaan uudesta keittiöstäsi.   

Keittiön pintaremontti 

Meiltä saat keittiöremontin juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä. Mikäli kokonaisvaltainen remontti ei tällä hetkellä ole ajankohtainen, voidaan keittiön ilmettä raikastaa myös pienemmällä pintaremontilla. Kaipaavatko kaapinovet uutta maalia pintaan? Haluaisitko peittää vanhanaikaisen välitilan laatoituksen modernilla sisustuslevyllä tai lisätä lämpöä ja kodikkuutta ruokailutilan paneloinnilla? Me toteutamme sinun toiveidesi mukaisen keittiön pintaremontin tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Ota yhteyttä ja pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille.  

Keittiöremontti

Keittiöremontti vaiheittain

Keittiöremontti suunnitteilla?