Korjausrakentaminen

Haaveiletko kotisi remontoimisesta?

Lakeus-Kodit on korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusliike. Tarjoamme monipuoliset korjausrakentamisen palvelut yksityisasiakkaille, taloyhtiöille ja yrityksille Pohjois-Pohjanmaan alueella. Palveluihimme kuuluvat kaikki kodin remontit keittiö- ja kylpyhuoneremonteista huoneistoremontteihin sekä julkisivusaneeraukseen. Toteutamme ammattitaidolla myös taloyhtiöiden ja erilaisten toimitilojen remontit pintaremonteista kokonaisvaltaisempiin saneerauksiin. 

Tutustu palveluihimme

Tilaa ilmainen arviokäynti

Suunnitteletko kotisi remontointia? Lakeus-Kodit  tarjoaa  kaikille asiakkailleen maksuttoman arviokäynnin kohteessa. 

Ota yhteyttä ja pyydä meidät käymään

Kodin remontointi sinun tarpeidesi mukaan

Mikään remontti ei ole meille liian pieni tai suuri, kysy siis rohkeasti tarjousta mihin tahansa kotisi remonttitarpeeseen. Me etsimme ja räätälöimme mielellämme parhaan mahdollisen remonttiratkaisun jokaisen asiakkaamme tarpeisiin ja budjettiin sopivaksi. Kustannustehokkuus, rakentamisen korkea laatu ja jouheva yhteistyö ovat tavoitteitamme ihan jokaisessa rakennushankkeessamme, johon ryhdymme. 

Turvallista korjausrakentamista 

Terveellinen asuminen korostuu yhä enenevissä määrin tämän päivän rakentamisessa ja remontoimisessa – Turvallinen korjausrakentaminen sekä terveellinen asuminen ovat myös meidän tavoitteitamme jokaisessa korjausrakennusurakassamme. Siksi huolehdimmekin aina asianmukaisista haitta-ainekartoituksista ja purkutöistä, mikäli kohde sitä vaatii. Esimerkiksi asbesti on aiempina vuosikymmeninä erittäin yleisesti käytetty rakennusmateriaali, joka on hengitettynä terveydelle vaarallista ja siksi sen huomioon ottaminen vanhempia rakennuksia remontoitaessa on äärimmäisen tärkeää. 

Asbestikartoitus  ja asbestipurku 

Asbestia on käytetty valitettavan yleisesti muun muassa erilaisissa rakennuslevyissä, liimoissa ja eristeissä sekä lattia-, katto-, ja seinämateriaaleissa, ja siksi sitä voidaankin löytää hyvin monista eri paikoista. Lain mukaan kaikkien ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjausurakoiden yhteydessä on suoritettava asbestikartoitus, ennen kuin voidaan aloittaa remontoitavien alueiden purkaminen. Lakeus-Kotien kautta saat remonttikohteeseesi tarvittaessa luotettavat asbestikartoitukset, joissa selvitetään asbestin sijainti, määrä ja pölyävyys. Mahdollisten asbestilöydösten mukaan teetämme myös purkutyöt aina siihen erikoistuneilla asiantuntijoilla. 

Kiinnostuitko palveluistamme?