Kylpyhuoneremontti

Laadukas kylpyhuone- ja saunaremontti

Suunnitteletko kotisi kylpyhuoneremonttia?  Rakennusteknisesti vaativien märkätilojen remontointi tulisi teettää aina siihen erikoistuneilla ammattilaisilla. Lakeus-Kodeilta saat korkealaatuisen kylpyhuone- ja saunaremontin helposti avaimet käteen -periaatteella aina vesieristyksistä ja laatoituksesta uusien kalusteiden asennukseen. Luotettavan yhteistyöverkostomme kautta saat myös kaikki kylpyhuoneremontissa tarvittavat LVI-työt aina lattialämmityksestä saunan kiukaan asennukseen. 

Kylpyhuoneremontin toteutus 

Toimiva ja tyylikäs kylpyhuone lisää asumisviihtyvyyttä ja tuo ripauksen luksusta arjen keskelle. Kylpyhuoneremontti on kuitenkin yksi kodin haastavimmista remonttikohteista, joka edellyttää aina huolellista suunnittelua ja pohjatyötä onnistuakseen. Lakeus-Kodit remontoi kylpyhuoneestasi kauniin ja turvallisen kokonaisuuden, joka kestää aikaa ja katseita. Lue, miten kylpyhuoneremontti meillä etenee.   

Kylpyhuoneen suunnittelu 

Laadukas kylpyhuoneremontti aloitetaan aina huolellisella suunnittelulla. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme maksuttoman alkukartoituksen, jossa käymme yhdessä läpi sinun toiveesi uudesta kylpyhuoneesta sekä kohteen asettamat vaatimukset, kuten mahdollisten haitta-ainekartoitusten tarpeen. Autamme sinua halutessasi myös kohteeseen sopivien kylpyhuonekalusteiden valinnassa. Alkukartoituksen pohjalta laskemme sinulle tarjouksen kylpyhuoneremontista.    

Kylpyhuoneen purkutyöt 

Jotta remontista aiheutuisi mahdollisimman vähän haittaa asukkaille, suojaamme remontoitavan kohteen huolellisesti. Muovisuojauksen ja koneellisen pölynpoiston ansiosta purku- ja remonttitöistä aiheutuva rakennuspöly ei pääse kulkeutumaan muualle asuntoon.  Mikäli haitta-ainekartoituksessa on ilmennyt asbestia, ja jotta terveydelle haitallista asbestipölyä ei pääsisi kulkeutumaan muualle huoneistoon, purun suorittavat asbestipurkuihin erikoistuneet tekijät.   

Pohjatyöt ja kylpyhuoneen vesieristys 

Huolelliset pohjatyöt ovat edellytys kestävälle ja toimivalle kylpyhuoneelle. Pohjatyöt aloitetaan tarkistamalla lattian riittävät kaadot sekä seinäpintojen tarkistus. Mikäli kohteeseen halutaan lattialämmitys, se asennetaan tässä vaiheessa. Avaimet käteen -kylpyhuoneremontissa kaikki tarvittavat sähkö- ja putkityöt tulevat myös meidän kauttamme. Yksi tärkeimmistä pohjatyövaiheista on vesieristyksen tekeminen, jolla pidämme huolen, ettei kosteus pääse imeytymään rakenteisiin saakka.   

Kylpyhuoneen laatoitus ja kalusteiden asennus 

Siisti lopputulos edellyttää aina laattajaon huolellista suunnittelua ja koeladontaa. Autamme mielellämme sinua valitsemaan kohteeseen parhaiten soveltuvat laatat, ja asennamme ammattitaidolla myös haastavat laattaratkaisut. Asennamme ensin seinälaatat ja sen jälkeen lattialaatat. Lopuksi teemme vielä laattojen saumauksen ja silikonisaumauksen. Laatoituksen kuivettua asennamme paikoilleen kylpyhuonekalusteet sekä pidämme huolen kohteen siivoamisesta ja  jätteiden asianmukaisesta kierrättämisestä.  

IMG-20180520-WA0007

Saunaremontti 

Mitäpä jos uudistettaisiin samalla myös saunasi toimivaksi ja tyylikkääksi kokonaisuudeksi? Lakeus-Kodit remontoi saunasi tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Saunaa ei ole pakko uusia kokonaan, sillä jo pelkällä lauteiden käsittelyllä voidaan saada paljon aikaan. Kylpyhuoneremontin yhteydessä on kuitenkin yleensä järkevää uusia myös saunan vesieristys, höyrysulku sekä laatoitusKokonaisvaltaisemmassa saunaremontissa tunnelmaa voidaan tuoda uusilla valaistusratkaisuilla, lauteilla ja paneloinneilla.  Parhaat löylyt saadaan aikaiseksi asentamalla samalla uusi kiuas.  

Kylpyhuoneremontti tai saunaremontti suunnitteilla?