Uudiskohteet

Muuttovalmis omakotitalo tai talon rakentaminen osaurakkana 

Lakeus-Kodit on pohjoispohjanmaalainen uudisrakentamiseen erikoistunut rakennusliike. Rakennamme korkealaatuisia omakotitaloja osa- ja kokonaisurakkana asiakkaidemme toiveiden mukaan. Haaveiletko sinäkin laadukkaasta omakotitalosta keskellä luonnonkaunista lakeutta? Ota yhteyttä, niin tehdään unelmistasi totta.  

Vaivatonta uudisrakentamista 

Oman unelmatalon rakentaminen on monen suurin haave, mutta mittavaan talonrakennushankkeeseen ryhtyminen voi myös askarruttaa. Me Lakeus-Kodeilla tiedämme, että hyvin suunnitellussa omakotitalohankkeessa myös rakennustyöt etenevät sujuvasti ja ikäviltä yllätyksiltä voidaan välttyä. Meidän päämääränämme on nimittäin tarjota teille paitsi kestävä ja korkealaatuinen unelmakoti, myös vaivaton ja miellyttävä rakennusprojekti.  

Omakotitalon rakentaminen perustuksista vesikattoon 

Lakeus-Kodit rakentaa uudiskohteet avaimet käteen -periaatteella, perustuksista talotekniikkaan ja vesikattoon saakka. Talon rakentaminen on vaivattomampaa ja kommunikaatio helpompaa, kun saat kaiken tarvitsemasi saman katon alta. Koordinoimme talonrakennushankkeessa halutessasi myös kaikki talotekniikkaan liittyvät osa-alueet, ja saat luotettavan yhteistyöverkostomme kautta kaikki projektissa tarvittavat LVI- ja sähkötyöt. 

Omakotitalo pitkästä tavarasta 

Omakotitalon rakentamisessa yksi tärkeimmistä kriteereistä on kustannustehokkuus. Rakennuttamalla omakotitalon pitkästä tavarasta saat juuri sellaisen kodin, josta olet aina haaveillut ja säästät todennäköisesti myös rakennuskustannuksissa. Luottamalla omakotitalon suunnittelussa kokeneisiin ammattilaisiin ja teettämällä rakennustyöt uudisrakentamisen asiantuntijoilla voit varmistaa, että saat kauniin, kestävän ja terveellisen rakennuksen kustannustehokkaasti.  

Omakotitalon rakentaminen suunnitteilla?