115,5 m² Omakotitalot Oulun Pateniemessä

Rakennamme Oulun Pateniemeen kaksi omakotitaloa.

Ennakkomarkkinoinnissa laadukkaat 115,5 m² omakotitalot maalämmöllä rauhalliselle alueelle Pateniemeen! Hyvä sijainti ja kulkuyhteydet: moottoritielle pääsee muutamassa minuutissa ja Ritaharjun Ideapark palveluineen vain reilun kilometrin päässä.

Olohuoneen ja keittiön isot ikkunat ja katettu terassi avautuvat sisäpihalle. Neljä makuuhuonetta, joista päämakuuhuoneessa vaatehuone. Kiintokalusteet ja kodinkoneet sekä pintamateriaalit pääset halutessasi valitsemaan itse. Ne ovat jo lähtötasoltaan laadukkaat vastaten nykypäivän vaatimuksia. Kodinhoitohuone toimii samalla tilavana arkieteisenä.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat mukavan, halutessa lasiseinällä erotetun kokonaisuuden. Paneloinnit ja vastakkain istuttavat Lumitrendi-tasolauteet vaaleaa haapaa. Etäohjattava Harvia Cilindro -pilarikiuas. Lämmitysjärjestelmänä energiatehokas maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Yleisissä tiloissa kiinteä LED-valaistus.

Oma tilava 1649 m² tontti, joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella. Kahden auton katos ja iso lämmin varasto. Kodit rakennetaan täysin valmiiksi pihatöitä ja asfaltointeja myöten.

Kaupat toteutetaan urakkasopimusmallilla, jossa tontti myydään kiinteistökauppana ja talot maksetaan maksuerissä valmiusasteen mukaisesti. Hinta sisältää kaikki rakentamiseen liittyvät kustannukset.

Rakennuslupa on myönnetty ja rakentaminen voidaan aloittaa tarvittaessa nopeasti. Nopealla ostajalla mahdollisuus päästä uuteen kotiin vielä tänä vuonna!

Yksityisesittelyt rakennuspaikalla tai jo valmistuneessa kodissa onnistuu joustavasti.

Kysy rohkeasti lisää!
Miika Kajula 044 2389 492
miika.kajula@lakeuskodit.fi

Hinta: 349 000 € / Asunto

Osoite: Hakkuritie 19A ja 19B, 90800 Oulu

Soita 044 238 9492