115,5 m² Omakotitalo Oulun Pateniemessä

Rakennamme Oulun Pateniemeen kaksi omakotitaloa.

Esittely rakennuspaikalla ke 20.9 klo 18:00-18:30. Tervetuloa!

A-talo myyty ja rakentaminen aloitettu! B-talon rakentaminen aloitetaan heti kaupanteon jälkeen.

Rakennamme laadukkaat 115,5 m² omakotitalot maalämmöllä rauhalliselle alueelle Pateniemeen! Hyvä sijainti ja kulkuyhteydet: moottoritielle pääsee muutamassa minuutissa ja Ritaharjun Ideapark palveluineen vain reilun kilometrin päässä.

Olohuoneen ja keittiön isot ikkunat ja katettu terassi avautuvat sisäpihalle. Neljä makuuhuonetta, joista päämakuuhuoneessa vaatehuone. Kiintokalusteet ja kodinkoneet sekä pintamateriaalit pääset halutessasi valitsemaan itse. Ne ovat jo lähtötasoltaan laadukkaat vastaten nykypäivän vaatimuksia. Kodinhoitohuone toimii samalla tilavana arkieteisenä.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat mukavan, halutessa lasiseinällä erotetun kokonaisuuden. Paneloinnit ja vastakkain istuttavat Lumitrendi-tasolauteet vaaleaa haapaa. Etäohjattava Harvia Cilindro -pilarikiuas. Lämmitysjärjestelmänä energiatehokas maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Yleisissä tiloissa kiinteä LED-valaistus.

Oma tilava 1649 m² tontti, joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella. Kahden auton katos ja iso lämmin varasto. Kodit rakennetaan täysin valmiiksi pihatöitä ja asfaltointeja myöten.

Kaupat toteutetaan urakkasopimusmallilla, jossa tontti myydään kiinteistökauppana ja talot maksetaan maksuerissä valmiusasteen mukaisesti. Hinta sisältää kaikki rakentamiseen liittyvät kustannukset. Tonttiosuus 40 000€ ja urakkasopimuksen osuus 309 000€. Varainsiirtovero maksetaan vain tontin osuudesta

Pidämme mielellämme yksityisesittelyn rakennuspaikalla tai jo valmistuneessa kodissa!

Kysy lisää:
Miika Kajula 044 2389 492
miika.kajula@lakeuskodit.fi

Hinta: 349 000 €

Osoite: Hakkuritie 19B, 90800 Oulu

    Lataa kohteen esite sähköpostiisi:


    Soita 044 238 9492