115,5 m² Omakotitalo Oulun Pateniemessä

Rakennamme Oulun Pateniemeen upean maalämpökodin!

Tämä upea koti valmistuu kesäkuun loppuun mennessä! Nopea ostaja pääsee vielä valitsemaan kaikki pintamateriaalit, kalusteet ja kodinkoneet. Sisäkuvat ovat valmiista samanlaisesta A-talosta.

Tämän laadukas 115,5 m² maalämpökoti sijaitsee rauhallisella alueella Pateniemessä. Hyvä sijainti ja kulkuyhteydet: moottoritielle pääsee muutamassa minuutissa ja Ritaharjun Ideapark palveluineen vain reilun kilometrin päässä.

Olohuoneen ja keittiön isot ikkunat ja katettu terassi avautuvat sisäpihalle. Neljä makuuhuonetta, joista päämakuuhuoneessa vaatehuone. Kiintokalusteet ja kodinkoneet sekä pintamateriaalit pääset halutessasi valitsemaan itse. Ne ovat jo lähtötasoltaan laadukkaat vastaten nykypäivän vaatimuksia. Kodinhoitohuone toimii samalla tilavana arkieteisenä.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat mukavan, halutessa lasiseinällä erotetun kokonaisuuden. Paneloinnit ja vastakkain istuttavat Lumitrendi-tasolauteet asiakkaan valinnan mukaan lämpöhaapaa tai vaaleaa haapaa. Etäohjattava Harvia Cilindro -pilarikiuas. Lämmitysjärjestelmänä energiatehokas maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Yleisissä tiloissa kiinteä LED-valaistus.

Oma tilava 1649 m² tontti, joka jaettu hallinnanjakosopimuksella. Kahden auton katos ja iso lämmin varasto. Kodit rakennetaan täysin valmiiksi pihatöitä ja asfaltointeja myöten.

Yksityisesittelyt rakennuspaikalla onnistuu joustavasti.

Kysy lisää:
Miika Kajula 044 2389 492
miika.kajula@lakeuskodit.fi

Hinta: 329 000 €

Osoite: Hakkuritie 19B, 90800 Oulu

    Lataa kohteen esite sähköpostiisi: