Uudisrakentaminen

Suunnitteletko uuden kodin rakennuttamista?

Rakennusprojektiin ryhtyminen on yksi elämän suurimmista päätöksistä. Lakeus-Kodeilla haluamme tehdä siitä samalla myös elämänne parhaan päätöksen.  

Tiedämme, että hyvin suunnitellussa rakennushankkeessa myös rakennustyöt etenevät sujuvasti ja ikäviltä yllätyksiltä voidaan välttyä. Päämääränämme on tarjota teille paitsi kestävä ja korkealaatuinen unelmakoti, myös vaivaton ja miellyttävä rakennusprojekti.  

Omakotitalon rakentaminen perustuksista vesikattoon 

Lakeus-Kodit rakentaa uudiskohteet avaimet käteen -periaatteella, perustuksista talotekniikkaan ja vesikattoon saakka. Talon rakentaminen on vaivattomampaa ja kommunikaatio helpompaa, kun saat kaiken tarvitsemasi saman katon alta. Koordinoimme talonrakennushankkeessa halutessasi myös kaikki talotekniikkaan liittyvät osa-alueet, ja saat luotettavan yhteistyöverkostomme kautta kaikki projektissa tarvittavat LVI- ja sähkötyöt. 

Rakentaminen "pitkästä tavarasta" 

Omakotitalon rakentamisessa yksi tärkeimmistä kriteereistä on kustannustehokkuus. Rakennuttamalla omakotitalon pitkästä tavarasta saat juuri sellaisen kodin, josta olet aina haaveillut ja säästät todennäköisesti myös rakennuskustannuksissa. Luottamalla omakotitalon suunnittelussa kokeneisiin ammattilaisiin ja teettämällä rakennustyöt uudisrakentamisen asiantuntijoilla voit varmistaa, että saat kauniin, kestävän ja terveellisen rakennuksen kustannustehokkaasti.  

Kiinnostuitko palveluistamme?