Uudisrakentaminen

Suunnitteletko omakotitalon rakennuttamista tai laajentamista?

Rakennusprojektiin ryhtyminen on monelle yksi elämän suurimmista päätöksistä. Me Lakeus-Kodeilla haluamme tehdä siitä samalla myös elämänne parhaan päätöksen.  

Olemme uudisrakentamiseen erikoistunut rakennusliike. Rakennamme asiakkaillemme alusta alkaen kestäviä, terveitä ja kauniita koteja Pohjois-Pohjanmaalla. Aidosti pitkästä tavarasta rakennettavien muuttovalmiiden kotien lisäksi olemme erikoistuneet laajennuskohteisiin. Vanhan rakennuksen kylkeen rakennettava laajennusosa tai ullakkotilojen asuinkäyttöön ottaminen on ratkaisu sinulle, joka olet jo löytänyt unelmiesi kodin, jota haluat laajentaa. 

Mitä jos rakennushanke olisikin miellyttävää ja vaivatonta?

Mittava rakennusprojekti kuulostaa monen korvaan voimia koettelevalta hankkeelta – mutta miltä kuulostaisi, jos väittäisimme, että omakotitalon rakennuttaminen voi olla myös sujuvaa ja vaivatonta?  

Me Lakeus-Kodeilla tiedämme, että onnistuneen rakennushankkeen edellytyksiä ovat asiakaslähtöisyys sekä vankkumaton ammattitaito, huolellista suunnittelua unohtamatta. Vuosien kokemus ja laaja-alainen ymmärrys rakentamisen eri osa-alueista takaavat meidän asiakkaillemme sujuvan rakennushankkeen, jonka lopputuloksena on laadukas ja kestävä unelmien koti. 

Haluamme tarjota vaivattoman ja rakennuttajan näkökulmasta aidosti helpon rakennusprojektin, joka kuormittaa asiakasta mahdollisimman vähän. Siksi panostamme erityisesti asiakkaan kuuntelemiseen, sujuvaan kommunikaatioon ja joustavien ratkaisujen etsimiseen. Rakentamisen korkean laadun ohella kustannustehokkuus ja jouheva yhteistyö ovat tavoitteitamme jokaisessa rakennushankkeessamme. 

Kiinnostuitko palveluistamme?