Asiakkaidemme kokemuksia

Forsmanin perheen unelmakoti Kaikkikuuluu™-toimituksella – Helppoa ja stressitöntä rakentamista

Forsmanin perhe – Jaakko, Jonna ja heidän kolme lastaan – rakensivat unelmiensa kodin Oulun Hiukkavaaraan Lakeus-Kotien Kaikkikuuluu™-toimituksen avulla. Palvelu teki kodin rakentamisesta sujuvan ja stressittömän, jolloin perhe pystyi keskittymään olennaiseen – yhdessäoloon ja arjesta nauttimiseen.

Jonna löysi somesta Kaikkikuuluu™-toimituksen ja huomasi nopeasti sen tuomat edut. “Jonna somesta bongasi tämän Lakeus-Kotien Kaikkikuuluu™ -toimituksen ja katsoi, että tässähän jäisi kaikki ne välivaiheet pois mitkä kuormittaisi ja stressaisi ja rasittaisi”, Jaakko muistelee. Vaikka Jaakko oli aluksi epäileväinen, hän lämpeni idealle nopeasti. “Sitten sitä itsekin kypsytteli, että tämähän on oikeasti aika tosi hyvä tämä Kaikkikuuluu™, että sitten jää aikaa tässä perheen kanssa olla ja vähän ehkä itsekin harrastella ja muita juttuja.”

Lopputuloksena Forsmanit saivat kodin, joka vastasi täysin heidän unelmiaan. Jaakko tiivistää kokemuksen: “Ehdottomasti suosittelisin Lakeus-Koteja, jos haluaa päästä sillä lailla että voi samalla nauttia elämästäkin.” Jonna lisää: “Sitten kun me rakennetaan seuraava talo, niin sitten me otetaan myös Lakeus-Kodit. Koska tämähän oli vasta ensimmäinen.”

Lakeus-Kodit tarjosi unelmakotiaan etsiville Pelkosille täydellisen ratkaisun

Liisa ja Raimo Pelkonen asuvat Lakeus-Kotien rakentamassa kodissa Limingan Kirkonrannalla. Talon suunnittelu ja toteutus vastasivat heidän toiveitaan täydellisesti.

Ennen Lakeus-Koteihin päätymistään Pelkoset tutkivat monia vaihtoehtoja, mutta mikään valmiista taloista ei tuntunut sopivalta. ”Me käytiin katsomassa kymmeniä omakotitaloja, semmoisia vuosi-viis vuotta vanhoja, mutta ei oikein löytynyt mitään semmoista passelia,” Raimo kertoo.

Lopulta he löysivät Lakeus-Kotien myynnissä olleen kohteen. Alkuperäisellä tontilla ei ollut tilaa autotallille, mutta Lakeus-Kodit tarjosi heille ratkaisun. ”Sitten Lakeus-Kotien Miika Kajula sanoi, että hänellä on tontti tässä ihan lähellä, toisella puolella tietä. Tämä tontti oli heillä jemmassa.” Tälle tontille mahtui se tallikin, ja siitä alkoikin Pelkosten unelmakodin suunittelu.

Koska Pelkoset asuivat kaukana, Lakeus-Kotien Kaikkikuuluu™-palvelu oli täydellinen ratkaisu: ”Tämmöinen Kaikkikuuluu™-talotoimitus sopi ainakin meille hyvin, koska me asuttiin kauempana, eli ei pystytty tekemään oikeastaan mitään itse tälle talolle,” Liisa sanoo.

He saivat säännöllisesti kuvia projektin etenemisestä. ”He ottivat aina kuvia ja nakkasivat meille, että missä ollaan menossa,” Raimo mainitsee.

Työmaan siisteys sai myös kiitosta. ”Joka kerta kun me täällä käytiin, niin oli paikat siistitty, sellainen yleisilme oli siisti koko rakentamisen ajan,” Liisa muistelee.

Lakeus-Kotien Kaikkikuuluu™-palvelu lunasti lupauksensa: ”Positiivisesti yllätti meidän osalta se työn helppous. Tosiaan ei tarvinnut sitä naulaa naulata kertaakaan ja nyt meillä on ihana koti. Tämä on ihan sitä mitä me halusimme.”

Lopputuloksena Forsmanit saivat kodin, joka vastasi täysin heidän unelmiaan. Jaakko tiivistää kokemuksen: “Ehdottomasti suosittelisin Lakeus-Koteja, jos haluaa päästä sillä lailla että voi samalla nauttia elämästäkin.” Jonna lisää: “Sitten kun me rakennetaan seuraava talo, niin sitten me otetaan myös Lakeus-Kodit. Koska tämähän oli vasta ensimmäinen.”

”Kommunikaatio oli sujuvaa, tietoa hankittiin ja tuli sellainen olo, että asiakkaan tarpeita kuunnellaan eikä mitään myydä myymisen vuoksi. Järki kädessä alusta loppuun. Kiitos Lakeus-Kodit!”

-Niko Tiikkaja, Liminka

”Lämpimästi voin suositella Lakeus-Kotien talopakettitoimitusta kaikille. Homma on aidosti avaimet-käteen paketti. Asiakkaan ei tarvi kuin päättää millasen talon haluaa, niin Lakeus-Kodit toteuttaa 👍”

-Tuomas Hyväri, Liminka