Kaikkikuuluu™

Haluatko muuttovalmiin talotoimituksen 80% sisällöllä vai Kaikkikuuluu™-talotoimituksen 100% sisällöllä?

Meiltä saat jälkimmäisen. Kaikki kuuluu.

Tiesitkö, että perinteinen muuttovalmis-talotoimitus sisältää keskimäärin vain 80-85 % lopullisista kustannuksista? Asiakkaan huolehdittavaksi ja maksettavaksi jää tyypillisesti mm. maatyöt, LVIS-liittymät, siivoukset ja ulkomaalaukset.*

Lakeus-Kotien Kaikkikuuluu™ -talotoimitus poikkeaa yllä mainitusta, sillä se kattaa oikeasti aivan kaiken! Toimitamme sinulle kodin aidosti täysin valmiina suunnittelusta loppusiivoukseen saakka.

Hoidamme puolestasi talon rakentamisen lisäksi kaiken siihen liittyvän oheistyön kustannuksineen. Kuulemme naapurit ja haemme rakennusluvan. Teemme maatyöt ja maksamme sähkölaskut. Kaikki yhdellä sopimuksella, yhdellä hinnalla viimeistä maalitippaa, postilaatikkoa ja nurmikonsiementä myöten.

Kun olet valinnut mieleisesi materiaalit, pääset seuraavaksi kantamaan muuttolaatikot valmiiseen, uuteen ja siivottuun kotiin.

Tutustu valmiisiin Kaikkikuuluu™ -talomalleihin ja valitse sieltä itsellesi sopivin, kerro meille haaveesi tai tuo omat suunnitelmasi, niin teemme niistä Kaikkikuuluu™-toimituksen.

 

*Lähde: Pientaloteollisuus PTT ry:n Muuttovalmis-toimitussisältö

Kaikkikuuluu™-mallisto

Kaikkikuuluu™ on markkinoiden helpoin talotoimitus, koska saat kaikki yhdellä sopimuksella. Sinun ei tarvitse miettiä urakkarajoja ja vastuita. Budjetti pitää täysin, vaikka maailmalla myllertäisi. Valitsemalla Kaikkikuuluu™ -toimituksen saat valmiin kodin etkä työlästä rakennusprojektia.

Tonttikulu + Kaikkikuuluu™ = kokonaishinta. Tontin lisäksi maksat siis vain sopimuksessa olevan kauppahinnan. Tämän vuoksi sinun ei tarvitse tehdä myöskään erillistä budjetointia. 100 % kustannuksista on tiedossa kaupantekohetkellä, jos et itse halua muuttaa toimitussisältöä.

Maatöiden ja perustusten hintaa ei voida määritellä ennen maaperätutkimusta ja perustamistapalausunnon tekoa. Jos sinulla ei vielä tätä ole, voit tilata sen meidän kauttamme. Tässä vaiheessa sitoudut vain tähän kustannukseen. Tämän jälkeen laskemme hinnan, joka sisältää kaikki kustannukset.

Joskus asiakas voi haluta muuttaa sisältöä kaupanteon jälkeen. Tästä ei tarvitse huolestua, sillä muutoshintamme ovat reiluja ja perustuvat todellisiin kustannuksiin. Et maksa muutoksesta ylihintaa, vaikka sopimus on jo tehty. 

Vakiosisältö on toimiva ja tasokas jo lähtötasoltaan. Talokohtainen tarkka sisältö käydään asiakkaan kanssa huolellisesti tarjousvaiheessa läpi ja muokataan tarvittaessa. Pyrimme siihen, että rakentamisen aikana tulisi mahdollisimman vähän muutoksia. Näin asiakkaan ei tarvitse yllättyä lisäkustannuksista.

Meillä on useita erilaisille tonteille sopivia valmiita talomalleja, jotka ovat monilta osin muokattavissa tarpeidesi mukaan. Sinulla voi olla myös valmiit suunnitelmat. Ota yhteyttä, niin teemme sinulle tarve- ja toivekartoituksen perusteella tarjouksen, joka sisältää kaiken.

Meillä on tiedossa, varauksessa ja omistuksessa useita rakennuspaikkoja. Esimerkiksi Limingassa on tällä hetkellä hyvin tontteja tarjolla. Ota yhteyttä, niin käydään vaihtoehdot läpi! 

Myytävät kohteet -sivulla on myös valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia myynnissä.

Meillä on tietoa, jota jaamme mielellämme! Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä, niin jutellaan aiheesta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero

  Viesti


  Asiakkaamme kokemuksia

  Asiakastyytyväisyys

  Tehokkuus

  Toimitusvarmuus

  Työntekijöiden viihtyvyys