Myytävät kohteet

131 m² Omakotitalot Oulun Kirkkokankaalla

Rakennamme Kirkkokankaalle kaksi tilavaa omakotitaloa. Työt ovat täydessä vauhdissa ja pääset muuttamaan jo jouluksi!

Kodit sijaitsevat hyvällä paikalla Oulujoen läheisyydessä Kirkkokankaan alueella. Keskustaan noin 5 km, Oysiin noin 3 km ja linja-autopysäkille noin 500 m. 1455 m² oma tontti, joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella.

Olohuone ja keittiö muodostavat kirjastohuoneen kanssa avaran yhtenäisen tilan. Isot ikkunat avautuvat lounaaseen ison katetun terassin puolelle. Kirjastohuone on jaettavissa esim. viidenneksi makuuhuoneeksi. Huonekorkeus noin kolme metriä.

Kiintokalusteet ja kodinkoneet sekä pintamateriaalit pääset valitsemaan itse. Ne jo lähtötasoltaan laadukkaat vastaten nykypäivän vaatimuksia. Olohuone-keittiö-eteinen -osuudelle halutessa hieno rimakatto!

Lämmitysjärjestelmänä nykyaikainen energiatehokas Nibe F750 poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kodit rakennetaan täysin valmiiksi, ulkomaalaukset tehtynä ja parkkialueet asfaltoituna.

Molemmissa asunnoissa varaukset terassilasitukselle, takalle, poreammeelle sekä sähköauton latausasemalle.

Soittele, niin sovitaan sinulle sopiva esittelyaika!

Miika Kajula
044 2389 492
miika.kajula@lakeuskodit.fi

Hinta:

485 000€ / Talo A

495 000€ / Talo B

Osoite: Raitalantie 10, 90650 Oulu

125 m² paritalokodit Oulun Kaakkurinkankaalla

Näihin asuntoihin vuoden sähköt kaupan päälle!

Rakennamme Kaakkurinkankaan asuinalueelle laadukkaat ja nykyaikaiset paritalokodit. Kodit ovat jo päältä valmiit ja sisustustyöt hyvällä mallilla. Valmista tulee viimeistään loka-marraskuun taitteessa, jolloin pääset heti muuttamaan!

Kodit sijaitsevat rauhallisella paikalla, mutta kuitenkin hyvin kulkuyhteyksin. Moottoritie lähellä, Sarasuon ala-asteelle noin 300 m ja linja-autopysäkille noin 350 m. Alueella ei läpikulkua. 1205 m² oma tontti, joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella.

Olohuone ja keittiö on tupamallinen. Isot ikkunat avautuvat etelään ison katetun terassin puolelle. Terassissa lasitusvaraus. Kirjastohuone on jaettavissa esim. neljänneksi makuuhuoneeksi. Huonekorkeus noin kolme metriä.

Kodeissa on laadukkaat kiintokalusteet ja Siemensin nykyaikaiset kodinkoneet. Pintamateriaalien laatuun on myös panostettu. Saunassa haapapaneelointi ja Lumisaunojen tasolauteet pilarikiukaalla.

Lämmitysjärjestelmänä nykyaikainen energiatehokas Nibe F750 poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kodit rakennetaan täysin valmiiksi, ulkomaalaukset tehtynä ja parkkialueet sorastettuna.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Miika Kajula
044 2389 492
miika.kajula@lakeuskodit.fi

Hinta: 389 000€ / asunto
Osoite: Turkkitie 18, 90420 Oulu

Omakotitalo Limingan Kotirannalla

Ennakkomarkkinoinnissa laadukas 110m² omakotitalo Limingan Kotirantaan! Arvioitu valmistuminen keväällä 2023.

Sijainti on alueen parhaimpia! Päätytontti, joka rajoittuu kolmelta sivulta puistoalueeseen. Pyörätie keskustaan menee vierestä, jonne matkaa noin kilometri. Hyvän kokoinen 1380 m² vuokratontti (mahdollisuus myös ostaa).

Olohuoneen isot ikkunat ja terassi avautuvat eteläpihalle puistoaluetta kohti. Olohuone-keittiössä korotettu sisäkatto. Kolme makuuhuonetta, joista päämakuuhuoneessa walk-in -tyylinen vaatehuone.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat mukavan lasiseinällä erotetun kokonaisuuden. Paneeloinnit ja vastakkain istuttavat Lumitrendi-tasolauteet vaaleaa haapaa.

Kiintokalusteet ja kodinkoneet sekä pintamateriaalit vastaavat nykypäivän vaatimuksia ja ovat jo lähtötasoltaan laadukkaat.

Lämmitysjärjestelmänä asiakkaan valinnan mukaan poistoilmalämpöpumppu tai maalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Pihatyöt ja toiseen kertaan ulkomaalaus eivät sisälly hintaan.

 

Kysy lisää!

Miika Kajula
044 2389 492
miika.kajula@lakeuskodit.fi

Hinta:

249 000 € (poistoilmalämpöpumpulla)

259 000 € (maalämpöpumpulla)

Osoite: Leppäkerttu 6, 91900 Liminka

Omakotitalot Oulun Pateniemessä

Rakennamme Oulun Pateniemeen kaksi omakotitaloa. Rakentaminen aloitetaan vuoden 2022 aikana.

1649 m² oma tontti, joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella A- ja B-puoliin.

Vielä on mahdollista vaikuttaa pohjaratkaisuun ja sisältöön.

Kysy lisää!

Miika Kajula
044 2389 492
miika.kajula@lakeuskodit.fi

Osoite: Hakkuritie 19, 90800 Oulu

Jäikö kysyttävää myytävistä kohteista?