Myytävät kohteet

131 m² Omakotitalot Oulun Kirkkokankaalla

Rakennamme Kirkkokankaalle kaksi tilavaa omakotitaloa. Työt ovat täydessä vauhdissa ja pääset muuttamaan jo jouluksi!

Kodit sijaitsevat hyvällä paikalla Oulujoen läheisyydessä Kirkkokankaan alueella. Keskustaan noin 5 km, Oysiin noin 3 km ja linja-autopysäkille noin 500 m. 1455 m² oma tontti, joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella.

Olohuone ja keittiö muodostavat kirjastohuoneen kanssa avaran yhtenäisen tilan. Isot ikkunat avautuvat lounaaseen ison katetun terassin puolelle. Neljä makuuhuonetta, ja kirjastohuone on jaettavissa esim. viidenneksi makuuhuoneeksi tai erotettavissa lasiseinällä. Huonekorkeus kodissa on noin kolme metriä.

Kiintokalusteet ja kodinkoneet sekä pintamateriaalit pääset valitsemaan itse. Ne jo lähtötasoltaan laadukkaat vastaten nykypäivän vaatimuksia. Olohuone-keittiö-eteinen -osuudella hieno rimakatto!

Lämmitysjärjestelmänä nykyaikainen energiatehokas Panasonic ilma-vesilämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Yleisissä tiloissa kiinteä LED-valaistus. Kodit rakennetaan täysin valmiiksi, ulkomaalaukset tehtynä ja parkkialueet asfaltoituna.

Molemmissa asunnoissa varaukset terassilasitukselle, takalle, poreammeelle sekä sähköauton latausasemalle.

Soittele, niin sovitaan sinulle sopiva esittelyaika!

Miika Kajula
044 2389 492
miika.kajula@lakeuskodit.fi

Hinta:

485 000€ / Talo A

495 000€ / Talo B

Osoite: Raitalantie 10, 90650 Oulu

125 m² paritalokodit Oulun Kaakkurinkankaalla

Näihin kauniisiin paritalokoteihin pääsee muuttamaan heti!

Kodit sijaitsevat rauhallisella paikalla, mutta kuitenkin hyvin kulkuyhteyksin. Moottoritie lähellä, Sarasuon ala-asteelle noin 300 m ja linja-autopysäkille noin 350 m. Alueella ei läpikulkua. 1205 m² oma tontti, joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella.

Olohuone ja keittiö on tupamallinen. Isot ikkunat avautuvat etelään ison katetun terassin puolelle. Terassissa lasitusvaraus. Kolme makuuhuonetta, ja olohuoneen yhteydessä lisätilaa tuova kirjastohuone on jaettavissa esim. neljänneksi makuuhuoneeksi tai erotettavissa lasiseinällä. Kylpyhuoneen yhteydessä toinen erillinen WC, johon käynti myös päämakuuhoneesta. Huonekorkeus kodissa on noin kolme metriä. Autokatoksen yhteydessä on erillinen iso lämmin varasto, jossa myös tekninen tila.

Kodeissa on laadukkaat Charmia-kiintokalusteet ja Siemensin nykyaikaiset kodinkoneet. Pintamateriaaleina vaalea vinyylilankku ja harmaat laatat. Saunassa haapapaneelointi ja Lumisaunojen haapatasolauteet Harvia Glow -pilarikiukaalla.

Lämmitysjärjestelmänä nykyaikainen energiatehokas Nibe F750 poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Yleisissä tiloissa kiinteä LED-valaistus. Kodit luovutetaan täysin valmiina; ulkomaalaukset tehtynä, nurmikko kylvettynä, pensasaita istutettuna ja parkkialueet asfaltoituna.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Miika Kajula
044 2389 492
miika.kajula@lakeuskodit.fi

Hinta: 389 000€ / asunto
Osoite: Turkkitie 18, 90420 Oulu

Omakotitalot Oulun Pateniemessä

Rakennamme Oulun Pateniemeen kaksi omakotitaloa. Rakentaminen aloitetaan vuoden 2022 aikana.

1649 m² oma tontti, joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella A- ja B-puoliin.

Vielä on mahdollista vaikuttaa pohjaratkaisuun ja sisältöön.

Kysy lisää!

Miika Kajula
044 2389 492
miika.kajula@lakeuskodit.fi

Osoite: Hakkuritie 19, 90800 Oulu

Jäikö kysyttävää myytävistä kohteista?