104 m² Omakotitalo Oulun Pateniemessä

Rakennamme Oulun Pateniemeen upean modernin kodin!

Tämä upea koti sijaitsee rauhallisella alueella Pateniemessä. Hyvä sijainti ja kulkuyhteydet: moottoritielle pääsee muutamassa minuutissa ja Ritaharjun palvelut Ideaparkeineen heti moottoritien toisella puolella. Lähimmille bussipysäkeille 350m. Oma, tilava 1358 m² tontti, joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella B-asunnon kanssa. Tontin takaosa rajoittuu metsäiseen puistoalueeseen.

Avara olohuone-keittiö korotetulla sisäkatolla. Olohuoneen isot ikkunat avautuvat etelään ja länteen. Olohuoneesta käynti hyvän kokoiselle terassille, jossa lasitusvaraus. Kiintokalusteet ja kodinkoneet sekä pintamateriaalit pääset valitsemaan itse. Ne ovat jo lähtötasoltaan laadukkaat vastaten nykypäivän vaatimuksia. Keittiössä varaus saarekkeelle. Arkea on helpottamassa erillinen tilava kodinhoitohuone.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat mukavan, halutessa lasiseinällä erotetun kokonaisuuden. Saunassa Lumisaunojen lämpöhaapalauteet. Etäohjattava Harvia Cilindro -pilarikiuas.

Lämmitysjärjestelmänä poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Yleisissä tiloissa kiinteä LED-valaistus, varaus sähköauton latausasemalle ja sähkösisältö muutenkin hyvätasoinen. Lämmitys- ja sähköjärjestelmiin pääsee myös halutessa vaikuttamaan.

Tilava autokatos ja iso lämmin varasto. Katoksen alta käynnit sisälle ja varastoon.

Kodit rakennetaan täysin valmiiksi pihatöitä, asfaltointeja ja ulkomaalauksia myöten. Kaupat toteutetaan urakkasopimusmallilla, jossa tonttiosuus myydään kiinteistökauppana ja talot maksetaan maksuerissä valmiusasteen mukaisesti. Hinta sisältää kaikki rakentamiseen liittyvät kustannukset. Tonttiosuus 36 000 € ja urakkasopimuksen osuus 273 000 €. Varainsiirtovero 3 % maksetaan vain tontin osuudesta (1080 €).

 

Tähän kohteeseen voi tulla tutustumaan toimistollamme VR-laseilla toteutettavan virtuaaliesittelyn avulla! Virtuaaliesittelyssä pääset hahmottamaan tontin, tilat ja mittasuhteet erinomaisesti. Varaa oikeasta alakulmasta löytyvän chatbotin kautta sinulle sopiva aika, ja tule toimistollemme Tupokseen osoitteeseen Rytiniementie 2B. Virtuaaliesittely ei sido sinua mihinkään.

 

Kysy lisää:
Miika Kajula 044 2389 492
miika.kajula@lakeuskodit.fi

Osoite: Repsikantie 8A, 90800 Oulu