120 m² omakotitalo autokatoksella Kempeleeseen

Haluaisitko uuden kodin hyvällä rauhallisella sijainnilla, jossa on ripaus maalaismiljöötä?

Rakennamme upean kokonaisuuden Kempeleen Sarkkirantaan!

Tämä neljän makuuhuoneen koti tarjoaa arjessa toimivat tilat unohtamatta viihtyisyyttä. Olohuone-keittiössä korotettu sisäkatto nousee noin kolmeen metriin. Isot ikkunat avautuvat avaralle länsipihalle. Samalla puolella myös iso katettu terassi lasitusvarauksella.

Kodissa on tilava sisäänkäynti erillisellä arkieteisellä. Kodinhoitohuoneessa on hyvin tilaa arjen askareille ja vaikkapa harrastusvälineille. Yhden makuuhuoneen yhteydessä myös erillinen vaatehuone tuomassa lisää säilytystilaa. Kahden auton katos ja erillinen lämmin varasto.

Kiintokalusteet ja kodinkoneet sekä pintamateriaalit pääset halutessasi valitsemaan itse. Ne ovat jo lähtötasoltaan laadukkaat vastaten nykypäivän vaatimuksia.

Upeassa saunassa haapapanelointi ja Lumisaunojen vastakkain istuttavat haapatasolauteet Harvia Glow-pilarikiukaalla. Saunan ja kylpyhuoneen välissä halutessa kokolasiseinä, joka tuo tiloihin avaruutta.

Lämmitysjärjestelmänä energiatehokas ilma-vesilämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Ostajalla on vielä mahdollisuus halutessa vaikuttaa lämmitysjärjestelmään. Yleisissä tiloissa kiinteä LED-valaistus.

Koko komeus rakennetaan omalle 1255 m² kulmatontille.  Kaupat toteutetaan urakkasopimusmallilla, jossa tontti myydään kiinteistökauppana ja talo maksetaan maksuerissä valmiusasteen mukaisesti. Hinta sisältää kaikki rakentamiseen liittyvät kustannukset. Tonttiosuus 60 000€ ja urakkasopimuksen osuus 309 000€. Varainsiirtovero maksetaan vain tontin osuudesta. Verohyöty tuo suoraa säästöä valmiiksi rakennettuun verrattuna 9270 €!

Koti luovutetaan täysin valmiina nurmikot kylvettynä ja parkkialue asfaltoituna. Arvioitu valmistuminen loppuvuodesta 2024.

 

Pidämme mielellämme yksityisesittelyn rakennuspaikalla!

Kysy lisää:

Miika Kajula
044 2389 492
miika.kajula@lakeuskodit.fi

Hinta: 369 000 €

Osoite: Hahtorannantie 35, 90440 Kempele