125 m² paritalokoti Oulun Kaakkurinkankaalla

Tähän kauniiseen paritalokotiin pääsee muuttamaan heti!

A-puoli myyty!

Koti sijaitsee rauhallisella paikalla, mutta kuitenkin hyvin kulkuyhteyksin. Moottoritie lähellä, Sarasuon ala-asteelle noin 300 m ja linja-autopysäkille noin 350 m. Alueella ei läpikulkua. 1205 m² oma tontti, joka jaettu hallinnanjakosopimuksella.

Olohuone ja keittiö on tupamallinen. Isot ikkunat avautuvat etelään ison katetun terassin puolelle. Terassissa lasitusvaraus. Kolme makuuhuonetta, ja olohuoneen yhteydessä lisätilaa tuova kirjastohuone on jaettavissa esim. neljänneksi makuuhuoneeksi tai erotettavissa lasiseinällä. Kylpyhuoneen yhteydessä toinen erillinen WC, johon käynti myös päämakuuhoneesta. Huonekorkeus kodissa on noin kolme metriä. Autokatoksen yhteydessä on erillinen iso lämmin varasto, jossa myös tekninen tila.

Kodeissa on laadukkaat Charmia-kiintokalusteet ja Siemensin nykyaikaiset kodinkoneet. Pintamateriaaleina vaalea vinyylilankku ja harmaat laatat. Saunassa haapapaneelointi ja Lumisaunojen haapatasolauteet Harvia Glow -pilarikiukaalla.

Lämmitysjärjestelmänä nykyaikainen energiatehokas Nibe F750 poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Yleisissä tiloissa kiinteä LED-valaistus. .

Pidämme mielellämme yksityisesittelyn!

Kysy lisää:

Miika Kajula
044 2389 492
miika.kajula@lakeuskodit.fi

Hinta: 329 000€
Osoite: Turkkitie 18B, 90420 Oulu

    Lataa kohteen esite sähköpostiisi: