125 m² paritalokodit Oulun Kaakkurinkankaalla

Näihin kauniisiin paritalokoteihin pääsee muuttamaan heti!

Kodit sijaitsevat rauhallisella paikalla, mutta kuitenkin hyvin kulkuyhteyksin. Moottoritie lähellä, Sarasuon ala-asteelle noin 300 m ja linja-autopysäkille noin 350 m. Alueella ei läpikulkua. 1205 m² oma tontti, joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella.

Olohuone ja keittiö on tupamallinen. Isot ikkunat avautuvat etelään ison katetun terassin puolelle. Terassissa lasitusvaraus. Kolme makuuhuonetta, ja olohuoneen yhteydessä lisätilaa tuova kirjastohuone on jaettavissa esim. neljänneksi makuuhuoneeksi tai erotettavissa lasiseinällä. Kylpyhuoneen yhteydessä toinen erillinen WC, johon käynti myös päämakuuhoneesta. Huonekorkeus kodissa on noin kolme metriä. Autokatoksen yhteydessä on erillinen iso lämmin varasto, jossa myös tekninen tila.

Kodeissa on laadukkaat Charmia-kiintokalusteet ja Siemensin nykyaikaiset kodinkoneet. Pintamateriaaleina vaalea vinyylilankku ja harmaat laatat. Saunassa haapapaneelointi ja Lumisaunojen haapatasolauteet Harvia Glow -pilarikiukaalla.

Lämmitysjärjestelmänä nykyaikainen energiatehokas Nibe F750 poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Yleisissä tiloissa kiinteä LED-valaistus. Kodit luovutetaan täysin valmiina; ulkomaalaukset tehtynä, nurmikko kylvettynä, pensasaita istutettuna ja parkkialueet asfaltoituna.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Miika Kajula
044 2389 492
miika.kajula@lakeuskodit.fi

Hinta: 344 000€ / asunto
Osoite: Turkkitie 18, 90420 Oulu

Soita 044 238 9492