97 m² paritalokodit Ranta-Kastelliin

Uusi laadukas koti huippupaikalta?

Rakennamme laadukkaat kolmen makuuhuoneen kodit erittäin hyvälle sijainnille Ranta-Kastelliin!

Kodit sijaitsevat rauhallisella paikalla, mutta kuitenkin hyvin kulkuyhteyksin: Esim. Kastellin koululle noin 1,2 km, useita linja-autopysäkkejä muutaman sadan metrin päässä ja Oysiin alle kilometri! Moottoritielle hurauttaa hetkessä eikä keskustakaan ole kaukana. Alueella ei läpikulkua. 944 m² oma tontti, joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella B-asunnon kanssa.

Avara olohuone-keittiö korotetulla sisäkatolla. Olohuoneen isot ikkunat avautuvat katetun terassin ja pihan puolelle. Terassissa varaus lasitukselle. Kiintokalusteet ja kodinkoneet sekä pintamateriaalit pääset valitsemaan itse. Ne ovat jo lähtötasoltaan laadukkaat vastaten nykypäivän vaatimuksia. Keittiössä saareke, integroidut kodinkoneet ja upotetut kalusteet. Arkea on helpottamassa erillinen kodinhoitohuone.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat mukavan, halutessa lasiseinällä erotetun kokonaisuuden. Saunassa Lumisaunojen Lumitrendi-tasolauteet. Paneloinnit ja lauteet lämpöhaapaa. Etäohjattava Harvia Cilindro -pilarikiuas.

Lämmitysjärjestelmänä poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Yleisissä tiloissa kiinteä LED-valaistus ja sähkösisältö muutenkin kattava. Lämmitys- ja sähköjärjestelmiin pääsee myös halutessa vaikuttamaan.

Talot yhdistää autokatos, jonka yhteydessä on erillinen iso lämmin varasto. Yhteisiä huoneistojen välisiä seiniä ei ole.

Kodit rakennetaan täysin valmiiksi pihatöitä, asfaltointeja ja ulkomaalauksia myöten. Kaupat toteutetaan urakkasopimusmallilla, jossa tonttiosuus myydään kiinteistökauppana ja talot maksetaan maksuerissä valmiusasteen mukaisesti. Hinta sisältää kaikki rakentamiseen liittyvät kustannukset. Tonttiosuus 100 000 € ja urakkasopimuksen osuus 299 500 €. Varainsiirtovero 3 % maksetaan vain tontin osuudesta.

Tähän kohteeseen voi tulla tutustumaan toimistollamme VR-laseilla toteutettavan virtuaaliesittelyn avulla! Virtuaaliesittelyssä pääset hahmottamaan tontin, tilat ja mittasuhteet erinomaisesti. Varaa oikeasta alakulmasta löytyvän chatbotin kautta sinulle sopiva aika, ja tule toimistollemme Tupokseen osoitteeseen Rytiniementie 2B. Virtuaaliesittely ei sido sinua mihinkään.

Kysy lisää:

Miika Kajula
044 2389 492
miika.kajula@lakeuskodit.fi

Hinta: 399 500 €

Osoite: Pietilänkuja 16, Oulu