131 m² omakotitalo Limingan Kotirannalla

Ennakkomarkkinoinnissa laadukas 131 m² omakotitalo upeisiin peltomaisemiin Limingan Kotirantaan!

Olohuone ja keittiö muodostavat kirjastohuoneen kanssa avaran yhtenäisen tilan. Isot ikkunat avautuvat peltomaisemia kohti ison katetun terassin puolelle. Neljä makuuhuonetta, ja kirjastohuone on jaettavissa esim. viidenneksi makuuhuoneeksi tai erotettavissa lasiseinällä. Huonekorkeus kodissa on noin kolme metriä.

Kiintokalusteet ja kodinkoneet sekä pintamateriaalit pääset valitsemaan itse. Ne ovat jo lähtötasoltaan laadukkaat vastaten nykypäivän vaatimuksia. Yleisissä tiloissa kiinteä LED-valaistus.

Lämmitysjärjestelmänä nykyaikainen energiatehokas ilma-vesilämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Ostajalla mahdollisuus halutessa vaikuttaa lämmitysjärjestelmään.

Hyvällä sijainnilla oleva Limingan kunnalta vuokrattu 1380 m² päätytontti, joka rajoittuu kolmelta sivulta puistoalueeseen. Tontti mahdollista ostaa myös omaksi.

Koti luovutetaan täysin valmiina nurmikot kylvettynä ja parkkialueet sorastettuna.

Kohde toteutetaan urakkasopimusmallilla, jolloin varainsiirtoveroa ei tarvitse maksaa. Arvioitu valmistuminen n. 8 kk kaupanteosta.

Varaukset terassilasitukselle, takalle, poreammeelle sekä sähköauton latausasemalle.

Kaksi eri sijoittelu- ja autokatosvaihtoehtoa.

Sijainti sopiva, mutta talo ei tunnu omalta? Ei hätää, päivitämme suunnitelmat vastaamaan tarpeitasi! Tälle tontille voi rakentaa myös esimerkiksi mallistostamme löytyvän 110m² omakotitalon.

Pidämme mielellämme yksityisesittelyn rakennuspaikalla.

Kysy lisää:

Miika Kajula
044 2389 492
miika.kajula@lakeuskodit.fi

Hinta: 319 000 €

Osoite: Lanttuperhonen 5, 91900 Liminka (klikkaa kartan alakulmasta satelliittinäkymä nähdäksesi sijainnin paremmin)

    Lataa kohteen esite sähköpostiisi: